Capac pentru Viceu

Ridica capacul de scaun de toaletă sau cum este numit, la prima pushover foarte simplu. Ridicarea capacului de WC, să acorde o atenţie deosebită la ceea ce a făcut confortul scaunului depinde de utilizarea sa. Există capac rigide şi semi-rigide pentru toalete. Greu de locuri mai solide şi durabile, semi-rigide acopera mult mai uşor de utilizat, dar au un dezavantaj mare, acestea sunt durabile şi adesea rupe în jos. Până în prezent, există o mare varietate de capace de scaun toaletă, iute, antibacterian sau mikroliftom.

Capacul cu mikroliftom coboară lin şi fără sunet, acesta oferă confort în utilizarea de toaleta, deoarece cele mai multe nu acoperă impact sunet curat de toaletă castron.

WC demontare rapidă peste un hot pentru tinerele mame.

Astăzi producătorii sunt mai atent la starea de sănătate a clienţilor lor. Acum puteti cumpara de la santehničeskom de piaţă capac de WC cu anti-bacterian de acoperire. Aceasta acoperă scaunul, ataşat un efect protector şi oferă o acoperire de scaun toaletă curat.

Sfaturi pic dacă doriţi să înlocuiţi scaunul de toaletă acoperi. Adesea nu se potrivesc capacul fixare. Pentru a alege un singur loc, trebuie să măsuraţi distanţa între ancorajele, măsură marginea vasului, în cele mai bune cazuri veni cu un scaun vechi.