Lungime (mm)
  —  
 
Latime (mm)
  —  
 
Material
 
Producător
 
Preţ (l.)
  —  
 
 
Chiuveta de Granit VGR019 CREMA
Lungime: 595 mm Latime: 515 mm
Adâncimea: 205 mm Material: Marmură
Producător: Rusia Temperatura maximă:
- 180°C
 
Chiuveta de Granit VGR003 ARGINTIE
Lungime: 560 mm Latime: 495 mm
Adâncimea: 220 mm Material: Marmură
Producător: Rusia Temperatura maximă:
- 180°C
 
preţul vechi: 2872 l.
Lungime: 640 mm Latime: 490 mm
Adâncimea: 180 mm Material: Marmură
Producător: Rusia Temperatura maximă:
- 180°C
 
Chiuveta de Granit VG007 SAHARA
Lungime: 620 mm Latime: 470 mm
Adâncimea: 205 mm Material: Marmură
Producător: Rusia Temperatura maximă:
- 180°C
 
Chiuveta de Granit VG014 ANTRACITA
Lungime: 770 mm Latime: 470 mm
Adâncimea: 205 mm Material: Marmură
Producător: Rusia Temperatura maximă:
- 180°C
 
Chiuveta de Granit VGR010 CREAMA
Lungime: 700 mm Latime: 500 mm
Adâncimea: 195 mm Material: Marmură
Producător: Rusia Temperatura maximă:
- 180°C

Chiuvete pentru bucătărie

Chiuvete de granit

Pentru crearea unui interior confortabil si cel mai important practic in bucatarie fiecare detaliu este important. Chiuvete de granit corect alese vor bucura utilizatorul atit cu functionalitatea sa cit si comoditatea folosirii. Acest tip de chiuvete se vor potrivi si persoanelor pentru care esteticul este important deoarece ele arata stilat si scump.

Chiuvete pentru bucatarie in afara de standarte, pot avea forme si design diferit. Nuantele, in dependenta de culoarea speciala a colorantului rezistent la lumina care se contine in el, pot varia de la cele mai deschise la cele mai bogate intunecate: de la albe si sure deschise la verde de masline si cafenii intunecate.

Chiuvete de granit - Avantaje

In afara de avantajele sus mentionate, astfel de chiuvete detin si alte avantaje care le deosebesc de la restul tipurilor de chiuvete. Chiuvete pentru bucatarie sunt destul de rezistente si de asemenea sunt rezistente la daunele mecanice: sunt greu de zgiriat, murdarit sau deteriorat suprafata cu temperaturi excesive, acizi si alcaline. Datorita componentei sale (firimituri de granit natural, praf de metal, rasina de acril) si specificul suprafetei, chiuvete de granit se spala usor, pe suprafata nu ramin depuneri de calcar. Plus la aceasta pe tot timpul folosirii, iar asta inseamna nu mai putin de 15 ani, ele ramin tot atit de rezistente si aparenta lor ramine ca in ziua procurarii. Chiuvete de granit sunt confectionate din material care nu inbiba mirosurile neplacute, respinge grasimea si nu sufera din cauza apei. In afara de aceasta chiuvete de granit nu contin substante toxice si periculoase. Chiuvete de granit au proprietati antibacteriene si prin urmare sunt protejate de posibilitatea aparitiei ciupercilor si mucegaiului.

Necatind la faptul ca obiectele sanitare sunt aprope imposibil de deteriorat, in scopul restaurarii materialul se taie si forajeaza usor fara formarea microfisurilor. Chiuvete de granit sunt confectionate din material care absoarbe perfect zgomotul apei, deci izolatia fonica este de asemenea un avantaj a chiuvete de granit.

Chiuvete de granit calitative pot fi cu usurinta plasate pe orice fel de blat datorita suprafetei perfect netede. Iar faptul ca pentru a mentinerea chiuvete de granit in stare prezentabila este foarte usor si nu necesita ingrijire speciala cu ajutorul prafurilor de curatit scumpe, va fi un bonus excelent pentru orice gospodina.

Procurind chiuvete de granit de la producatorii de incredere, inseamna sa nu procurati doar un lucru practic ci sa reinnoiti, revitalizati interierul bucatariei. Alegeti o frumusete de incredere si de lunga durata.