Latime (cm)
  —  
 
Inaltime (cm)
  —  
 
Adâncimea (cm)
  —  
 
Preţ (l.)
  —  
 
 
preţul vechi: 2777 l.
Producator: China    
 
preţul vechi: 2777 l.
Producator: China    
 
Coloana de Gaz Semi-turbocompresor pe gaz natural
Producator: China    
 
 
Coloana de Gaz G26
Nu este disponibil
preţul vechi: 1700 l.
Producator: China    
 
Coloana de Gaz G28
Nu este disponibil
preţul vechi: 1700 l.
Producator: China    

Coloana de Gaz

Disponibiltatea constanta a apei fierbinti in apartamentele si casele moderne nu e un lux deja, ci o necesitate de fiece zi – o conditie de baza a locuintei confortabile. In zilele noastre, in cazul daca nu aveti aprovizionare centralizata cu apa fierbinte, puteti cu usurinta sa rezolvati intrebarea instalind coloana de gaz sau boiler. In apartamentele cu o suprafata mica, mai intelept sa utilizati coloana de gaz pentru incalzirea apei.

Coloana de gaz sau Boiler – Alegerea.

Coloana de gaz ocupa un spatiu mic a locuintei si in acelasi timp cu usurinta se ispraveste cu incalzirea apei. Coloana in afara de aceasta consuma economic gazul. Coloana de gaz cu incalzitor instantaneu a apei ar fi corect de a instala chiar si in apartamentele care sunt aprovizionate centralizat, insa sunt intreruperi frecvente in aprovizionarea cu apa fierbinte. De asemenea coloana de gaz este bine de instalat in cazul cind retelele electrice sunt vechi si des remontate sau in proces de profilactica, deoarece boiler nu poate incalzi fara electricitate.

Coloana de gaz cu incalzitor instantaneu de apa moderna este de incredere si simpla in exploatare. Necesita putina intretinere si curatarea profilactica periodica a arzatorului de la infundare cu produsele de ardere.

Coloana de gaz cu incalzitor instantaneu a apei are garantie pe functionare sigura, oferind mai multe nivele a sistemului de securitate:

Supapa de limitare a presiunii (supapa de siguranta) protejeaza coloana de gaz de la supraincalzire;

Termocuplul se inchide in mod automat in cazul cind se stinge flacara pilot;

Coloana e dotata cu senzor care intrerupe alimentarea cu gaz in caz daca ceva merge incorect in procesul functionarii.

Coloana de gaz cu incalzitor instantaneu de apa este comoda in cazurile cind e importanta incalzirea rapida a apei. Coloana de gaz cu incalzitor instantaneu de apa incalzeste apa imediat din momentul cind deschiteti robinetul. Coloana de gaz cu incalzitor instantaneu de apa e comoda in cazul cind apa fierbinte nu e folosita prea des si in cantitate mica.

Boiler – incalzitor de apa cumulativ, care incalzeste apa la temperatura stabilita. Boiler este foarte simplu in utilizare, extrem de rezistent si va va deservi pe perioada indelungata. De regula, boiler este confectionat in forma de cisterna sau cazan, si poate fi cit inchis atit si deschis. Boiler – este un incalzitor de apa foarte economic si comod atit pentru casa cit si pentru apartament. Temperatura fixata pentru apa este mentinuta de termostat. Boiler consuma putina energie electrica pentru a incalzi apa si pentru a o mentine la temperatura necesara de asemenea asigura functionarea altor aparate electrice fara caderea tensiunii.

Boiler electric poate fi de forma orizontala sau verticala, de perete sau instalat pe podea. Boiler care are mai multe caracteristici poate fi instalat aproape in orice incapere chiar si cu un teritoriu mic.

Boiler electric poate avea capacitati diferite. Este ales luind in consideratie numarul utilizatorilor. Pretul si durabilitatea boiler depinde direct de materialul din care este confectionat rezervorul pentru apa. Durabilitatea boiler depinde si de plasarea elementului de incalzire – tenul. Mult mai sigur si durabil este boiler cu ten „uscat‟.

Boiler sau Coloana de gaz – Procurarea

In magazinul nostru de obiecte sanitare, Dumneavoastra puteti procura boiler sau coloana de gaz de dimensiuni si caracteristici necesare. Managerii nostri va vor ajuta sa alegeti boiler sau coloana de gaz, care se va incadra perfect in bucataria sau baia Dumneavoastra. In caz de necesitate va oferim livrarea boiler sau coloana de gaz si instalarea dispozitivului.