Varietate
 
Tip Robinete
 
Preţ (l.)
  —  
 
 
Robinet Bucatarie KLF-263-B
Varietate: Pentru Bucatarie Tip Robinete: Single-maneta
 
Baterie duș SOT-203
Varietate: Pentru Baie Tip Robinete: Single-maneta
 
Robinet ZEGOR LEB-2T
Varietate: Pentru Bideu Tip Robinete: Single-maneta
 
preţul vechi: 611 l.
Varietate: Pentru Bucatarie Tip Robinete: Single-maneta
 
preţul vechi: 688 l.
Varietate: Pentru Baie Tip Robinete: Single-maneta
 
Robinet SANLIV № 701
Varietate: Pentru Lavoar Tip Robinete: Single-maneta

Robinet

Alegerea corecta a calitativului robinet

Robinet - Dispozitiv montat la o conductă care întrerupe, restabilește sau reglează circulația unui fluid. Este un obiect sanitar, cu ajutorul careia putem regula presiunea apei, si sa fixam temperatura ei.

Va deranjeaza ca robinetul de la bucatarie picura fara intrerupere? Robinetul din incaperea de baie nu arata estetic? Vati saturat sa chemati instalator in fiecare luna?

O solutie excelenta – schimbati robinetul vechi pe unul nou si calitativ.

Bucataria si baia – sunt incaperile in care o importanta deosebita are confortul si facilitatile. In timpul anului robinetul este folosit permanent si se uzeaza rapid. Un robinet ales corect inseamna igiena, esteticitate si folosire durabila. Deci cum sa facem alegerea corecta intr-o diversitate de obiecte sanitare atit de mare, facind alegerea robinetului pentru chiuveta sau robinet pentru bucatarie, care vi se potriveste cel mai bine.

Cind alegem un robinet trebuie sa tinem cont de citeva caracteristici importante:

Siguranta in functionarea obiectului sanitar – robinetul trebuie sa functioneze timp de 5 ani fara reparatie, confectionat din otel inoxidabil.

Functionalitate – robinetul trebuie sa indeplineasca toate sarcinile necesare pentru asigurarea corespunzatoare cu apa.

Estetica – robinet pentru chiuveta trebuie sa corespunda designului interiorului;

Tipul instalarii – instalarea robinetului este indeplinita strict in conformitate cu instructiune.

Orice robinet amesteca apa prin diferite modalitati. Diversitatea robinetelor: modelul care are un robinet si doua dispositive de inchidere – specificul fiecarui volant este de a regula corect aprovizionarea cu apa. Robinetul cromat este considerat accesibil si sigur. Modelul cu un dispozitiv de inchidere, echipata cu un cartus special – sunt incorporate filtre ceramic special. Toate modelele din crom au un regim economic de aprovizionare cu apa, robinetele electronice – sunt dotate cu cartus optic de aprovizionare cu apa. Robinetul este foarte economic, apa curge doar cind miinile se apropie de robinet.

Robinet de calitate inalta pentru incaperea de baie

Astazi producatorii de obiecte sanitare ofera o alegere larga de robinete pentru incaperea de baie. In primul rind trebuie atrasa atentia la caracteristica: accesibilitate in folosire. Pentru ca chiar si un copil mic sa poata porni si opri apa; lucrul balansat a obiectului sanitar, fara diferite esecuri a temperaturii apei; robinetul este confectionat de diferite tipuri: de perete, cu dus de mina, cu suport reglabil pentru dus; dispozitiv de inchidere comod, comutator la dus si chiuveta.

Robinet de calitate pentru bucatarie

Comoditatea robinetului de bucatarie are o importanta majora indeosebi pentru gospodine. Atrageti atentie la robinetele pentru bucatarie care reguleaza perfect regimul de temperatura apei si ajusta in mod corect presiunea ei. In ziua de azi pe piata de instalatii sanitare au aparut modele noi cu diverse duze si stropitoare pentru dus retractabile. Robinete inovatoare cu lumina de fundal si acompaniament musical.

Sfaturi esentiale la alegerea a unui robinet:

O atentie deosebita atrageti la calitatea robinetului. Procurati modele numai de la producatori cunoscuti, pentru ei reputatia companiei este foarte importanta de aceea produc doar produse de calitate superioara.

Procurati robinete doar in magazine specializate. Procurind un robinet cu complectatie anumita, procurati pe loc si accesoriile pentru montaj din acceasi colectie. Va uram succes in alegerea corecta a unui robinet de calitate pentru incaperea de baie si pentru bucatarie.