Materialul
 
Fixare
 
Aprovizionare cu apă
 
Mecanismul de descărcare
 
Preţ (l.)
  —  
 
 
Vas Vices din Plastic Colt
Înălțime: 30 cm Adâncimea: 28 cm
Materialul: Plastic Aprovizionare cu apă: Pe partea
 
Teavă de la Vasul petru viceu
Înălțime: 100 cm Materialul: Plastic
 
Rezervorul superior (4010)
Înălțime: 38 cm Lăţimea: 40 cm
Adâncimea: 14 cm Materialul: Plastic
Aprovizionare cu apă: Pe partea    
 
Rezervor de jos (4050)
Înălțime: 38 cm Lăţimea: 40 cm
Adâncimea: 14 cm Materialul: Plastic
Aprovizionare cu apă: Pe partea    
 
Vas Viceu din Plastic BETA
Materialul: Plastic Aprovizionare cu apă: Pe partea
 
Vas Viceu din Plastic Genius (1)
Materialul: Plastic Aprovizionare cu apă: Pe partea

Vas pentru WC-uri

Tu au spart rezervorul de toaletă, acesta este un înlocuitor? Tu think tank selecţie nu este atât de dificil, vă înşelaţi, ea aduce deseori o mulţime de hassle. Uneori selectarea rezervor devine mult mai greu decât ai crezut.

Tehnologiile moderne permit să producem rezervoare pentru WC-uri din diverse materiale. Acestea sunt realizate din plastic, din ceramică sau metal. Cele mai populare sunt vasele de ceramica, acestea sunt confortabile, practice, şi o mare varietate de. Pentru localurile publice sunt folosesc tot mai mult din plastic rezervoarele de buzunar. Pentru strada toalete în ţara uneori folosesc un rezervor de fier. Alege acelaşi creşteri de instalare şi rezervor, totul depinde de ceea ce este dumneavoastră toaletă castron. compartimentele pot fi: pandantiv, instalat pe toaletă castron sau încorporat în perete. Nu câteva rol important atunci când aleg un rezervor are o alimentare cu apă, poate fi atât de jos şi de părţi. Mecanismul de scurgere, precum şi de mai multe tipuri, este o scurgere de sus butonul de pe capacul cisternă şi poate fi localizată din partea. Capacitatea medie de apă în rezervor 7 litri de apa. Atunci când înlocuiţi un vechi rezervor, măsoară distanţa dintre găuri montaj rezervor de la toaletă.

Intra in lumea de instalatii sanitare SaniGrup va gasim un rezervor. Preturile noastre sunt cele mai mici pe piata de articole sanitare in Moldova.