Instalator
 
Instalatiile sanitare
 
Ajuta sanitare
 
Stirile

Înlocuire vas viceu, mecanism

Funcționarea corectă a rezervorului viceului, modul normal de funcţionare a mecanismului de scurgere este un lucru obiţnuit. Dar atunci când ceva se dereglează, se strică, acest fapt poate deveni o adevărată durere de cap. Este dificil de a adormi sub sunetul apei care picură sau curge, cheltuielile pentru apa pierdută ( în timpul unei nopţi din rezervorul defectat se poate scurge destul de multă apă), din cauza defectului este o mare posibilitate ca apa să se scurgă la vecinii de jos, dar şi riscul de a uda proprietatea personală şi respectiv de a vă strica dispoziţia. Cel mai des se defectează mecanismul de scurgere ( care de asemenea se numeşte " armatura pentru rezervor " ) . Pentru a înlocui mecanismul , nu aveți nevoie de cunoștințe speciale şi nu va dura mult timp.

Duceţivă la un magazin de instalații sanitare, cumpăraţi mecanismul de scurgere. Pentru achiziționarea mecanismului corect, studiaţi mecanismul de alimentare cu apă a rezervorului (poate fi din partea de JOS sau LATERALĂ), Unde este poziţionată scurgerea din rezervor (acesta poate fi amplasat pe CHIAR PE CAPAC sau LATERAL rezervorului).

Înainte de a înlocui supape (armatura) rezervorului, opriți alimentarea cu apă în rezervorul viceului, scoateți capacul viceului (scoateţil cu grijă, capacul nu este vindut separat) . Deşurubaţi mecanismul de scurgere vechi (pentru a deşuruba elementul de alimentare a rezervorului cu apă, aveți nevoie de două chei reglabile " 2 ", ) , aveți nevoie doar de CÎLŢI sau FUM bandă pentru a instala un element nou pentru alimentarea rezervorului cu apă . Deşurubaţi mecanismul de scurgere vechi, scoateți cele două șuruburi de montare a rezervorului la bolul viceului, scoateți rezervorul, acolo va fi garnitura schimbaţi-o pe nouă, instalaţi rezervorul la loc, strîngeţi mecanismele de fixare a rezervoarului, instalaţi atent (montaţi) noul mecansim de scurgere. Conectați alimentarea, după ce aţi fixat totul bine, aţi conectat, a rămas doar mărunţişuri de făcut. Deschide încet fluxul de apă în rezervor , nu-l deschideţi direct la presiune maximă, asigurați-vă că nu picură, nu curge nicăieri. Daţi drumul la apa din rezervor atunci căndse umple, asiguraţivă incă o dată că totul este uscat, că aţi făcut totul corect, după asta deschideţi apa cu presiune mai mare ( nu există NECESITATE si nu este RECOMANDAT de a deschide alimentarea la maxima presiune). Încă o dată mai daţi drumul la apa din rezervorul plin.

Dacă nu vi se primeşte ceva, nu vă faceți griji ! Orice om este specialist în propriul domeniu. Dacă nu sunteți sigur de abilitățile Dumneavoastră în reparaţia obiectelor sanitare, este mai bine să nu riscaţi, pentru că în cazul conectării necorespunzătoare este un MARE RISC de a vă inunda proprietatea și vecinii de jos . Apelaţi la experții în domeniul lor, INSTALAŢII SANITARE.

 

17 Februarie 2014, 11:07