Instalator
 
Instalatiile sanitare
 
Ajuta sanitare
 
Stirile

Selectaţi bai

Baia este una dintre cele mai importante încăperi într-o casă modernă. În prezent, pe piaţa de instalații sanitare al Republicii Moldova, avem o alegere largă de băi după dimensiuni, calitate, forme, si multe alte.

In lumea mondenă băile sunt confecţionate din : metal, acril, și fontă.

Căzile din fontă sunt pe piaţă de foarte mult timp. Ele au demonstrat calităţi: de încredere, uşoare în exploatare, durabile, temperatura caldă a apei se menţine îndelungat.

Căzile de acril au apărut în Republica Moldovei relativ recent, dar deja au succes la cumpărători. Căzile de acril, spre deosebire de fontă au o greutate cu mult mai mică, precum și faptul că în ele apa îşi menţine temperatura cu mult mai mult timp în comparaţie cu altele şi cele de fontă, căzile de acril sunt confecţionate de diferite forme, ceea ce permite de a îndeplini designul camerei după gustul fiecărui.

Căzile din metal, sunt pe piata sanitară de mult timp în urmă . Ele sau recomandat ca fiind accesibile la preţ, durabile, confortabile, greutatea căzii de metal este mijlocie între greutate celor de fontă şi acril.

Când alegeţi cada luaţi în consideraţie: bugetul dvs. financiar, dimensiunea camerei de baie, proiectul Dumneavoastră de design.

În prezent, foarte populare sunt băile de acril, ele sunt durabile, ușoare, și o mare varietate de forme , mult timp păstrează temperatura apei, ce permite relaxarea mai îndelungată şi plăcută în cadă.

Următoarele după popularitate sunt băile din metal, acestea la fel ca şi căzile de acril sunt uşoare şi cu mul mai ieftine decît cele de acril, însă ele au un dezavantaj semnificativ , temperatura apei se răcește rapid, ceea ce creează disconfort în timpul procedurilor de baie îndelungate.

Sunt oameni care se bucură de vechile bune căzi de fontă. Fonta este un material destul de greu, de aceea cada este grea, cada de fontă păstrează temperatura apei calde o perioadă mai îndelungată decît cada de oțel , dar mai puțin decît cada de baie din acril.

Doriți să modificați baia ? După ce aţi măsurat dimensiunea camerei de baie, deja clar ştiţi ce doriţi, Vaţi decis cu designul băii, aţi clarificat posibilităţile financiare. Deci vă aşteptăm în lumea instalaţiilor sanitare SaniGrup . Experții noștri vă vor ajuta cu toate întrebările pe care le aveţi din domeniul instalațiilor sanitare, veți găsi tot de ce aveți nevoie pentru baie şi nu doar cada potrivită.

 

13 Ianuarie 2014, 16:14