Instalator
 
Instalatiile sanitare
 
Ajuta sanitare
 
Stirile

suport de prosoape încălzit

Alegerea şi conectarea uscatorului de prosoape.

Pentru a alege corect uscatorul, trebuie sa intelegeti cu ce scop il veti folosi. Alegeti forma, la momentul de fata sunt produse: in forma de serpantin, scara, scara , arc , etc. Apoi alegeti culoarea și din ce material este confectionat.

Inainte de a face cumparatura, alegeti locul unde el va fi instalat. Atunci când faceti cumpărătura, verificaţi cu consultantul dvs., din ce material este confectionat si tara producatorul. Un moment important va fi ca uscatorul sa se potriveasca cu designul baii, factor important va fi culoarea si aspectul.

In prezent, cele mai raspindite uscătoare sunt confectionate din oţel inoxidabil . Ele s-au dovedit a fi fiabile şi de calitate, sunt de o gama larga de modele si dimensiuni. Modelele cele mai populare sunt serpantinle, scara si bucla. Profesioniștii nu considera necesar vopsirea oţelului inoxidabil. Insa au fost cazuri cind era necesar de a adopta uscatorul la interierul incaperii. Insa nici in cazurile acestea nu se recomanda vopsirea oțelului inoxidabil, mai bine acoperitio cu vopsea polimera, in prealabil tratindul cu sablare.

De asemenea uscătoare sunt confectionate din alama - fierte sau turnate. Uscătoare turnate sunt mai costisitoare, calitative, fiabile, arata frumos, ele sunt destul de grele. Mai sunt uscatoare sudate de alamă. Ele sunt mai inferioare celor turnate din considerentul de calitate, adaptorul din oțel inoxidabil nu este sudat cu țeava ci presat. Este posibila scurgere la incheieturi.

Sa vorbim despre constructie.

Uscatorul in forma de serpantin este considerat universal. El este folosit atât în case particulare cit și în apartamente. Uscatorul pentru apartament trebuie sa aiba un diametru nu mai mic de douăzeci de mm., Sau in limba obiectelor sanitare 3/4 .

Uscatorul in forma de scară, arc, sau altă formă, au propriile caracteristici atunci când sunt conectate. De exemplu , în casa particulara uscatorul in forma de scara este uneori conectat prin partea de jos. Pentru apartamente este recomandata conectarea diagonală.

Atunci când veti alegeuscatorul, o atenție deosebita la alegerea uscatorului in forma de scara, atrageti sudaturii tevilor. Atunci când alegeți uscatorului in forma de scara sau arc atrageti atentie la calitatea incheieturilor. Monturile trebuie sa sudate exact. Firul conectarii nu trebuie sa fie relaxata.

Descrierea conectarii uscatorului.

In ziua de azi sunt produse modele de uscatoare cu robinete unghi. E foarte comod în casa, dar în apartament nu este

În cazul dacă nu aveți abilități speciale în instalații și instrumentul necesar, e mai bine să chemaţi meşterul pentru ca el să vă conecteze uscătorul calitativ și de încredere. Încredințaţi munca proffesionalului.

 

26 Februarie 2014, 16:48