Instalator
 
Instalatiile sanitare
 
Ajuta sanitare
 
Stirile

Instalator Chisinau

In apartamente foarte des instalatiile sanitare iese din ordine si orice persoana mai des sau mai tirziu se da cu intrebarea „CE SA FAC, LA CINE SA MA ADRESEZ?" este doar un singur raspuns, va poate ajuta un instalator calificat.

Instalator calificat, este o persoana care va poate ajuta cu instalatiile sanitare. Multi dintre noi pot si singuri sa repare instalatiile sanitare, cu ajutorul internetului sau cunoscutilor. Insa deseori doar irosim timpul si nu reusim sa reparam instalatia sanitara. Noi va recomandam sa nu va irositi timpul si nervii si sa va adresati la instalator calificat care Va va ajuta cu problema instalatiei sanitare.

Ajutorul unui instalator calificat in Chisinau.

A chema instalator calificat in Chisinau e simplu, este de ajuns sa apelati la numarul de telefon 0 0 --- sau 0 ---- – specificind adresa Dvs. si problema instalatiei sanitare. In cazul procurarii productiei sanitare in magazinul SaniGrup care se afla pe adresa Chisinau, str. Petricani 21/3. Consultatia INSTALATORULUI in privinta obiectelor sanitare o primiti GRATUIT.

Instalator calificat va poate ajuta la:

Instalarea cabinei de dus, corect si fara nervi irositi.

Eliminarea scurgerei.

Instalarea viceului.

Instalarea cazii, de asemenea veti fi consultat in a alege cada convenabila pentru Dumneavoastra.

 

29 Septembrie 2014, 13:41