Instalator
 
Instalatiile sanitare
 
Ajuta sanitare
 
Stirile

Elita sanitare

bună. În legătură cu descoperiri de activiştii de EvroMajdana, la reședința lui Viktor Yanukovych. Multe întrebat cum e posibilă "Golden castron" si o corpuri de baie de lux. Am decis să vă prezint la lumea de elita sanitare. Toată lumea ştie spunând că "bogat lor ciudăţenii». Să ne uităm la unele dintre ele.

În lumea de astăzi, puteţi găsi nu numai o toaletă placat cu aur, şi pot fi achiziţionate de toaletă cu sunet de turna apă, incalzire scaune, automate drenare, sunt chiar toaletă boluri decorate cu pietre Swarovski. Ginza Tanaka a lansat firma plin de farmec toaletă castron acoperit complet cu cristale Swarovski. Crearea a avut 72000 cristale, Goldsmith a petrecut pe aceasta munca manuală, peste 2 luni de munca. Pretul acestui produs de instalaţii sanitare este $ 130000. Aceasta este o modalitate de a justifica spunând: "banii jos toaletă".

Elita sanitare nu este întotdeauna de înaltă calitate, multe în lumea modernă, respins din considerente de "Dragi lucru, un lucru bun, dar uneori nu este deci. Nu uita-te la Pret, alege calitatea sanitare, dacă nu înţelege acest lucru, atunci vă rugăm să consultaţi profesionişti. Este mai bine să le plătească decât plătesc pentru lucru rău.

Vizitaţi magazinul nostru sanitare pe 1/21/3, specialiştii noştri calificaţi vă va ajuta să găsi necesare accesorii sanitare ware şi baie la un preţ accesibil. Pentru clienţii fideli oferim preţuri en-gros pe toate produsele.

 

06 Martie 2014, 09:38