Lungime (m.)
  —  
 
Lăţimea (cm)
  —  
 
Grosimea (мм)
  —  
 
Color
 
 
 
 
Preţ (l.)
  —  
 
 
Lambriu MD fără o cusătură din plastic
Lungime: 5 m. Lăţimea: 25 cm
Grosimea: 10 мм    
 
Lambriu MD fără o cusătură din plastic
Lungime: 6 m. Lăţimea: 25 cm
Grosimea: 10 мм    

Lambriuri

Despre lambriuri

Lambriuri din plastic de calitate europeana, sunt perfecte pentru finisarea peretilor incaperii de baie, a oficiului, al magazinelor si viceu. Lambriuri din plastic este o alternativa perfecta a altor materiale de finisaj. Cu ajutorul lambriurilor din plastic aveti posibilitatea sa creati un interier frumos si original in baie sau in orice alta incapere cheltuind minimum mijloace banesti.

Lambriuri din plastic au o suprafata plata si neteda, datorita acestui fapt este raspindita pentru indreptarea peretilor, intre lambriu si perete raminind un spatiu mic pe care puteti sa-l folositi pentru a ascunde firele electrice. Lucrul cu lambriuri din plastic este usor si nu necesita cunostinte si abilitati speciale. Pentru a instala lambriuri din plastic, nu aveti nevoie de instrumente profesionale. Insasi instalarea a lambriuri de plastic nu va ocupa mult timp si efort.

Unde puteti procura lambriuri din plastic.

Magazinul de instalatii sanitare este situat pe adresa Chisinau, Petricani 21/3, vinde lambriuri din plastic de calitate excelenta, ramase, la preturi angro. Vizitind magazinul nostru de instalatii sanitare aveti posibilitatea nu numai sa procurati lambriuri din plastic la pret redus, dar si alte obiecte necesare pentru amenajarea incaperii de baie. Pentru clientii fideli avem prevazuta sistema de reduceri si preturi angro la obiecte sanitare. Managerii nostri profesionisti va vor ajuta la alegerea obiectelor sanitare necesare si va vor oferi consultatie gratuita la instalarea cabinei de dus, viceului sau cazii de baie. In SaniGrup veti gasi o diversitate larga de lambriuri din plastic de diferite dimensiuni si culori. Managerii nostri va vor ajuta sa economisiti timpul si mijloacele banesti. Toate intrebarile care le aveti in privinta la lambriuri din plastic puteti sa le adresati la numarul de telefon 022 31 21 52 sau pe adresa Petricani 21/3 compania SaniGrup.