Petricani 21/1
Lu-Vn 900-1700, Sb 0900-1400

Alegerea cabina de dus

Alegerea cabina de dus

Cabina de duș - este economie de spaţiu, moderna, comoda, confortabila.

Tot mai mulți oameni facind alegerea dintre cada si dus, aleg in favoarea cabinei de duș. Cabinele de dus întruchipează un stil de viață activ și sănătos, modern, si economie de spațiu, confort și siguranță. Camera de baie arata mai spatioasa iar designul mai original cu cabina de dus. Alegind o cabină de duș, Dumneavoastra faceti economie de spatiu, puteti asculta radioul in timp ce va scaldati, sau sa raspundeti la sunetul telefonului!

Alegerea cabinei de duș, este condiționata de urmatoarele:

Forma.

  • Dreptunghiulara.
  • Patrata.
  • Semicirculara.

Dimensiuni.

  • Designul cabinei de duș ofera avantajul de a optimiza si utilize mai efficient spațiul camerei de baie, Astăzi, există o varietate mare de dimensiuni, de la marimea standard 80x80 cm, 90x90 cm, 100x100 cm, pina la forme nestandarde 120x85 cm, 150x100 cm și altele. Alegerea mărimii depinde de mărimea camerei de baie și de dorința Dumneavoastra de a economisi spațiul.

Funcționalitate.

  • Cabina de duș Vă permite să faceti o baie rapida dimineață, pentru a tonifia corpul, si pentru a scăpa de oboseală la sfârșitul zilei dupa serviciu. Profesioniști recomanda procurarea cabinelor multifunctionale cu hidromasaj. Inainte de a cumpara o cabina de duș cu hidromasaj, asigurați-vă că locul unde va fi plasata cabina apa are o presiunea suficientă, norma este de 1.5 - 4.5 atmosfere. Modelele mai scumpe pot fi echipate cu un generator de abur, el permite incalzirea aerului timp de o minuta – doua pina la 40-45 grade la umiditate de 100 de procente, creând efectul de baie turcească. Există modele de cabine de dus cu telefon, radio, dozatore pentru sapun lichid, masajul picioarelor și multe alte. Înălțimea caditelor sunt de trei marimi, joase, medii și inalte, unele caditi sunt echipate cu loc pentru sezut. La moment peretii din spate sunt realizati din plastic, stecla calita de culoare neagra, si oglindă. Alegerea boxului cu hidromasaj depinde de suma de bani pe care sunteti gata sa o cheltuiti.

Securitatea.

  • Profesioniștii considera cabina de dus cel mai sigur loc în baie. Atunci când cumpărati cabina, verificați cadita daca are un profil "anti - alunecare ", sau este acoperita cu un strat special, intrebati vinzatorul care este greutatea maxima pentru cadita (caditele calitative rezista la greutati destul de mari), verificati calitatea usilor cabinei, ele sunt confectionate din plastic , plexiglas, pe sticla este incleiat un strat de film solid, care nu permite ca stecla sa se imprastie in caz de deteriorare, de asemenea din stecla calita (care mai este numita sticla securizata). Cea mai bună opțiune este de a alege sticla calita cu o grosime de 4-6 mm. Înainte de instalare, verificați furtunurile și clemele. Dacă nu sunteți sigur că puteți instala singur boxul cu hidromasaj, e mai bine sa lasati sa-si faca treaba profesionistii atunci cabina vă va servi indelungat și calitativ.

Ati decis să procurati o cabină de duș, ati luat măsurile a spatiului liber in lățime și lungime, înălțimea de la podea la tavan, ati definit scopul cabinei de dus. Va asteptam in magazinul nostru a instalatiilor sanitare Sanigrup aici puteți găsi totul pentru camera de baie, pentru clienții fideli oferim preturi angro la instalatiile sanitare.

Последние статьи

Selecţie de oglinzi baie

Selecţie de oglinzi baie

Oglinda – este unul din principalele elemente fără de care este greu de imaginat o baie. În zilele n...
Elita sanitare

Elita sanitare

Elita sanitare nu este întotdeauna de înaltă calitate, multe în lumea modernă, respins din considere...
Cabine de Dus in Lume

Cabine de Dus in Lume

În prezent multe țări produc dușuri. China deţine primul loc în acest domeniu și este principalul fu...
Folosul Cabinelor de dus

Folosul Cabinelor de dus

Până în prezent , duș , direcție destul de promițătoare . Toată lumea vrea să facă apartamentul său...