Petricani 21/1
Lu-Vn 900-1700, Sb 0900-1400

Elita sanitare

Elita sanitare

Bună.

În legătură cu descoperiri de activiştii de EvroMajdana, la reședința lui Viktor Yanukovych. Multe întrebat cum e posibilă "Golden castron" si o corpuri de baie de lux. Am decis să vă prezint la lumea de elita sanitare. Toată lumea ştie spunând că "bogat lor ciudăţenii». Să ne uităm la unele dintre ele.

În lumea de astăzi, puteţi găsi nu numai o toaletă placat cu aur, şi pot fi achiziţionate de toaletă cu sunet de turna apă, incalzire scaune, automate drenare, sunt chiar toaletă boluri decorate cu pietre Swarovski. Ginza Tanaka a lansat firma plin de farmec toaletă castron acoperit complet cu cristale Swarovski. Crearea a avut 72000 cristale, Goldsmith a petrecut pe aceasta munca manuală, peste 2 luni de munca. Pretul acestui produs de instalaţii sanitare este $ 130000. Aceasta este o modalitate de a justifica spunând: "banii jos toaletă".

Elita sanitare nu este întotdeauna de înaltă calitate, multe în lumea modernă, respins din considerente de "Dragi lucru, un lucru bun, dar uneori nu este deci. Nu uita-te la Pret, alege calitatea sanitare, dacă nu înţelege acest lucru, atunci vă rugăm să consultaţi profesionişti. Este mai bine să le plătească decât plătesc pentru lucru rău.

Vizitaţi magazinul nostru sanitare pe 1/21/3, specialiştii noştri calificaţi vă va ajuta să găsi necesare accesorii sanitare ware şi baie la un preţ accesibil. Pentru clienţii fideli oferim preţuri en-gros pe toate produsele.

Последние статьи

Alegerea cabina de dus

Alegerea cabina de dus

Tot mai mulți oameni facind alegerea dintre cada si dus, aleg in favoarea cabinei de duș. Cabinele d...
Selecţie de oglinzi baie

Selecţie de oglinzi baie

Oglinda – este unul din principalele elemente fără de care este greu de imaginat o baie. În zilele n...
Cabine de Dus in Lume

Cabine de Dus in Lume

În prezent multe țări produc dușuri. China deţine primul loc în acest domeniu și este principalul fu...
Folosul Cabinelor de dus

Folosul Cabinelor de dus

Până în prezent , duș , direcție destul de promițătoare . Toată lumea vrea să facă apartamentul său...