Petricani 21/1
Lu-Vn 900-1700, Sb 0900-1400

Selecţie de oglinzi baie

Selecţie de oglinzi baie

Oglinda – este unul din principalele elemente fără de care este greu de imaginat o baie. În zilele noastre sunt produse cît oglinzi obişnuite atît şi dulăpioare cu oglinzi. În această secțiune, vom examina " oglinda “instalată în dulăpior”, pentru că este nu numai un element de design, estetică, dar este şi funcţională, de aceea cumpărătura trebuie făcută cu responsabilite.

La alegerea oglinzii trebuie luaţi în consideraţie următorii factori:

Rezistența la umezeală.

  • Umiditate și temperatura în baie se poate schimba de fiecare dată când faceţi duș sau o baie. Atrageţi atenţia din ce material este confecţionată oglinda, căt de rezistent este la umezeală, calitatea lui.

Funcționalitate.

  • Nu numai ca rezistenţa la umiditate este importantă cînd alegeţi oglindă pentru baie, dar, şi funcționalitatea acesteia. În zilele noastre, majoritatea produselor au rafturi diferite, iluminare suplimentară, prize, suport pentru periuţele de dinți. Soluția perfectă este de a procura un dulăpior cu oglindă. În lumea contemporană este o gamă largă de produse de design,diferite culori si dimensiuni. Dulăpiorul este mai comod de curăţat.

Design.

  • În cele mai multe cazuri, oglinda de baie este instalată de asupra lavoarului dar în lumea contemporană oglinda este mai mult un obiect de decor, o oglindă bine aleasă poate face interierul Dumneavoastră mai bogat şi elegant. Mai multe oglinyi asortate cu gresie originală se vor privi perfect în baia Dumneavoastră.

Calitatea.

  • Calitatea oglinzii va determina perioada în care vă veţi folosi de ea în baie. Nu economisiţi, cumpărînd mobilă pentru baie, necalitativă de la piaţă, e mai bine să procuraţi mobilă în magazinele specializate. . Astfel reduceţi riscul de a cumpăra produse contrafăcute, procurarea mobilierului necalitativ, este disponibilă o gamă largă de produse.

Verificare.

  • Indiferent unde aţi făcut cumpărătura, atunci când alegeți o oglindă , atrageţi atenţia aspectului. Nu ar trebui să fie nici clivaje, bule de aer înghețate în sticlă, și cel mai important să nu fie zgârieturi. Reflecția nu trebuie să uluiască şi să fie neclară, trebuie să fie clară și uniformă. Folosiți de drepturile dumneavoastră de consumator, cereţi să vă fie prezentat certificatul de calitate.

Последние статьи

Alegerea cabina de dus

Alegerea cabina de dus

Tot mai mulți oameni facind alegerea dintre cada si dus, aleg in favoarea cabinei de duș. Cabinele d...
Elita sanitare

Elita sanitare

Elita sanitare nu este întotdeauna de înaltă calitate, multe în lumea modernă, respins din considere...
Cabine de Dus in Lume

Cabine de Dus in Lume

În prezent multe țări produc dușuri. China deţine primul loc în acest domeniu și este principalul fu...
Folosul Cabinelor de dus

Folosul Cabinelor de dus

Până în prezent , duș , direcție destul de promițătoare . Toată lumea vrea să facă apartamentul său...